Your Trusted 24 Hours Service Provider!

Dakwerken

Algemene Schrijn & timmerwerken

By - admin

Covid-19 moet niet zorgen voor achterstallige klusjes 

Covid-19 is er inmiddels een jaar in ons midden. In dit jaar heeft eenieder een nieuw levensstijl gehad. Eenieder heeft zich moeten wenden aan nieuwe leef protocollen. Leven met de regels van covid-19 is het “nieuwe normaal”. Ook de loodgieters hebben leren leven en werken met dit virus. Daarom hoeven jouw klusjes niet meer te wachten. Je kan gerust de loodgieter vragen om langs te komen.

Hoe belangrijk zijn de loodgieters gedurende deze pandemie?

Loodgietersproblemen wachten op niemand. Als een pijp gaat barsten, zal dat gebeuren, ongeacht wat er verder in de wereld gebeurt. Nu is het belangrijker dan ooit om ervoor te zorgen dat jouw huis veilig en lekvrij is. Moderne sanitair werkt ook om de verspreiding van COVID-19 te voorkomen. Omdat we nu in verplicht thuis moeten blijven, zullen problemen met de sanitaire voorzieningen duidelijker worden dan ooit. Misschien negeerde je een lek in de badkamer, maar nu zit het je de hele dag lastig te druppelen. Of misschien is de gootsteen verstopt en stapelt de vuile vaat zich op. In ieder geval is goed sanitair gekoppeld aan goede sanitaire voorzieningen, en de beste loodgieter Den Haag is er om te helpen.

Hoe gaat de loodgieter om met covid-19?

Heb je klusjes die gerepareerd moeten worden, bel de loodgieter eerst. De loodgieter zal zoveel als mogelijk proberen telefonisch te oriënteren en te plannen. Zo voorkom je dat de loodgieter 2 tot 3 keer in je huis komt. Ook videobellen is zeer gebruikelijk. Weet de loodgieter al wat het plan van aanpak, dan zal hij met je afstemmen wanneer het beste moment is om langs te komen.

De loodgieter komt in jouw huis binnen met een mond- en neusbedekking en aan jou wordt gevraagd om de plek aan te wijzen en vervolgens afstand te nemen. Je kan dan vanuit een afstand kijken wat de loodgieter voor je doet.

Loodgieters hebben veel geleerd over hygiëne

Na elke klus moet de loodgieter zijn gereedschappen eerst schoonmaken en dan in het voertuig zetten. Als jij onzeker bent mag je na de werkzaamheden van de loodgieter ook jouw eigen plek ontsmetten met alcohol of zeep. Dat kan je ook doen voor de eigen veiligheid.

Het kiezen van een loodgietere in deze tijd

Als je problemen hebt met jouw sanitair, is het essentieel dat er alleen een sanitairbedrijf langskomt om het op te lossen. Elk menselijk contact kan bijdragen aan de verspreiding van het coronavirus. Daarom moet je een loodgietersbedrijf kiezen dat de gezondheid van zowel de loodgieter als de klant waarborgt. Kies een loodgieter die 24/7 beschikbaar is en goede gereedschappen heeft om de klus snel en veilig voor je te doen. De loodgieter moet niet alleen kleine klusjes als een lekkende kraan kunnen repareren, maar ook de meest ingewikkelde taken als de cv-ketel ook goed kunnen beheren. Zo alleen weet je dat je in deze tijd gegarandeerd bent van kwalitatieve diensten. Let goed op en houd afstand van de loodgieter als die thuis bij je komt.