Your Trusted 24 Hours Service Provider!

Dakwerken

Algemene Schrijn & timmerwerken

Gestart uit liefde voor het vak, maar intussen uitgegroeid tot een jong, dynamisch dakwerkersbedrijf waar we kwaliteit op de eerste plaats zetten.  Als geregistreerde aannemer zorgen we voor een perfecte uitvoering van de werken, waarbij we steeds uw budget respecteren.

We garanderen een duurzame oplossing voor uw dak door gebruik te maken van kwalitatieve materialen en de nieuwste technieken, dit in combinatie met jarenlange ervaring als dakwerker.

Ons bedrijf werd opgericht op 1990. De eigenaar van het bedrijf is Jan De Boeck.
In de jaren 1989/90 voltooide ons bedrijf met twee werknemers nog het het associëren onderzoek voor rietdak het behandelen. Door de steeds frequentere vraag van onze klanten breidden wij onze prestaties uit. Naast rietdak dat onze onderneming van nu bij ook hard dakwerk, het vlakke dak behandelen en uitgevoerde timmermans het werk evenals dak het waterdicht maken omvat – en van het dakloodgieterswerk de werken. Door het stevig en nauwkeurig ambachtswerk cre?ërde ons bedrijf zich in vrij korte tijd een zeer goede reputatie in het gebied. Een basis voor het was de vier jaar oude hoofdstudie van de bedrijfeigenaar. Het certificaat van zijn meester kreeg hij uitgedeelde 1997.

 

Momenteel zijn 6 medewerkers bezig in het bedrijf. Jarenlang leiden wij ook leerlingen op.

Dacheindeckung vom Bedachungsbetrieb Reet- und Hartdach Dirk Teßnow

Het dak van dit terrasvormige huis in Ribnitz – Damgarten werd vervaardigd door Bedachungsbetrieb Reet en harde ddm dakwerken Tessnow..

We informeren u graag over hoe we ook “uw dak” kunnen helpen, contacteer ons vandaag nog voor een vrijblijvende offerte.