Your Trusted 24 Hours Service Provider!

Dakwerken

Algemene Schrijn & timmerwerken

LAAT UW BAKSTENEN GEVEL REINIGEN OF RENOVEREN DOOR DE BOECK

Geef uw bakstenen gevel een tweede (of derde) leven met een reiniging of renovatie door ons team. We herstellen uw façade weer in zijn oorspronkelijke staat, en geven hem een coating die vuil en corrosieve stoffen afweert.

Renovatie bakstenen gevel

Uw bakstenen gevel renoveren is vaak goedkoper én mooier dan bepleistering. We hanteren altijd dezelfde projectaanpak voor een mooi eindresultaat: een klassieke façade die er jarenlang onberispelijk uitziet.

  • Voorbereiding en opstart – U laat de praktische zaken best aan ons over. Wij zorgen voor stelling, afdekmateriaal en bescherming van uw ramen en deuren. We overleggen uiteraard eerst grondig over budget en timing.
  • Voegen herstellen – Voegen uitslijpen en opnieuw vullen doet uw gevel er als nieuw uitzien.
  • Reinigen met torbostralen – De sterkte van de torbostralen wordt aangepast aan de bakstenen van uw gevel zodat die perfect gereinigd worden, zonder schade.
  • Coating in siloxaan – Om uw bakstenen langer vuilvrij te houden, krijgen ze een siloxane coating achteraf.

Gevelreiniging en onderhoud

Is uw gevel nog in goede staat, maar vooral erg vuil? Dan volstaat een fikse reinigingsbeurt met torbostralen. Die verwijderen mos, vuil en schimmels meteen, en geven u uw stralende gevel snel terug. Een siloxane coating achteraf zorgt ervoor dat het resultaat veel langer mooi blijft.