Your Trusted 24 Hours Service Provider!

Dakwerken

Algemene Schrijn & timmerwerken

Naast het mooie uitzicht zorgt gevelbekleding ook voor de nodige bescherming tegen alle weersomstandigheden. Gevelbekleding is dus zowel functioneel als estetisch. Hiervoor maken wij gebruik van materialen zoals leien, natuurleien, sidings,…

U wilt uw gevel renoveren of herstellen? Crepiwerken laten uitvoeren? Een nieuwe gevelbekleding aanbrengen? De Boeck is uw specialist:

Wij bieden u

Vakmanschap – Bekwame en ervaren eigen medewerkers voeren de gevelwerken uit.
Topkwaliteit – We gebruiken uitsluitend A-merken voor verf en onderhoudsproducten.
Garantie – U krijgt tien jaar garantie op onze werken.

Er wordt meer en meer aandacht besteedt aan gevelbekleding. Oude gevels moeten geïsoleerd en bekleed worden en kunnen een bepaalde status uitdrukken. Een mooi uitgevoerde gevelbekleding kan ook een extra decoratieve dimensie aan de woning geven.

Crepi gevel

Door de gevel te laten bepleisteren met crepi kan je de woning een totaal vernieuwd uitzicht geven. Vooral in combinatie met isolatie is dit interessant omdat de kosten voor het bepleisteren door de energiebesparing dan weer op termijn terugverdiend kunnen worden. Aangezien de energiescore verbetert en de gevel beter beschermd is tegen weersinvloeden, neemt de waarde van de woning toe. Crepi (witte crepi) kan wel wat gevoelig zijn voor vervuiling, vooral in stedelijke gebieden. Lees hier meer over crepi

Gevel kaleien

Kaleien wordt vooral gedaan uit esthetische overwegingen. Kaleien betekent: overschilderen met kalkverf. Ontsierende beschadigingen in de gevel kunnen perfect met kalei gecamoufleerd worden en de verflaag doet tevens dienst als beschermlaag tegen weersinvloeden. Kalei is wel gevoelig voor vervuiling en je zal het eens in de 5 à 10 jaar moeten overschilderen met eenzelfde soort kalkverf. Het aanbrengen van de kalei kost relatief veel tijd omdat er vaak meerdere lagen verf aangebracht moeten worden. Lees hier meer over kaleien.